MenuLogo IPC

Ecovadis: IPC wint de zilveren medaille!

Ecovadis: IPC wint de zilveren medaille!

We zijn verheugd om met u een uitstekend nieuws te delen dat ons engagement voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen versterkt. Onze recente EcoVadis-beoordeling heeft geleid tot zeer positieve resultaten, aangezien we zelfs de zilveren medaille hebben behaald voor de eerste keer. 

 

De EcoVadis-beoordeling in het kort 

 

Voor degenen die niet bekend zijn, is EcoVadis het grootste RSE-beoordelingsorgaan dat de prestaties van bedrijven meet op het gebied van maatschappelijke, milieu- en ethische verantwoordelijkheid. Deze beoordeling is een cruciale stap in ons streven om een maatschappelijk verantwoord bedrijf te zijn. 

 

Resultaten die aan onze ambities voldoen 

 

Door de zilveren medaille te behalen, behoort IPC tot de 25% van de best beoordeelde bedrijven op het gebied van milieu, ethiek, respect voor de mensenrechten en verantwoord inkopen. Dit getuigt van de voortdurende inspanningen van elk teamlid om duurzame praktijken te integreren in al onze activiteiten. 

Het is het resultaat van zeer sterke sociale en milieubetrokkenheid die het bedrijf al meer dan 15 jaar heeft, maar het zal ook een nieuw vooruitgangsplan belichamen dat we moeten implementeren om in de toekomst de gouden medaille te hopen winnen. 

 

Ipc Ecovadis

 

Wat dit voor ons betekent 

 

Deze positieve resultaten zijn niet alleen cijfers, maar ze weerspiegelen ons streven naar het opbouwen van een betere toekomst. Deze eerste erkenning is een zeer grote (eerste) stap in het implementeren van ons RSE-beleid. Het is over het algemeen een mijlpaal in het vervullen van onze missie. 

Dit versterkt onze vastberadenheid om te blijven innoveren en onze zakelijke praktijken te verbeteren om onze impact op het milieu te verminderen en positief bij te dragen aan de samenleving. 

 

Dank aan ons team 

 

Deze resultaten zouden niet mogelijk zijn zonder de betrokkenheid en vastberadenheid van elk teamlid. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit zeer mooie collectieve succes. 

Samen zijn we een kracht voor positieve verandering. 

Blijf op de hoogte voor meer updates over onze duurzaamheidsinitiatieven en sluit u aan bij ons in het bouwen van een meer duurzame en ethische toekomst. 

 

Ipc Sas (group) Eco Vadis Rating Certificate

december 2023
Chat