MenuLogo IPC

We zijn trots om een 'Great Place to Work' te zijn!

We zijn trots om een 'Great Place to Work' te zijn!

We zijn verheugd u mede te delen dat we voor de derde keer, bij onze derde deelname, de certificering 'Great Place to Work' hebben behaald. 

En voor de eerste keer zal IPC worden opgenomen in de lijst van 'Beste Werkplekken' in Frankrijk in de categorie MKB met 50 tot 249 werknemers. 

Dit is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf en getuigt van het commitment van ons team aan een opmerkelijke bedrijfscultuur. 

 

Wat is een 'Great Place To Work'-bedrijf? 

 
Een bedrijf waar het prettig werken is, is een bedrijf waar medewerkers vertrouwen hebben in hun management, trots zijn op wat ze doen en waardering hebben voor de mensen met wie ze werken. 
 
Dit model is gebaseerd op 5 pijlers: geloofwaardigheid, respect en eerlijkheid die de vertrouwensrelatie tussen medewerkers en managers vormen, trots en gezelligheid. 
 

De redenen voor onze certificering 

 
Voor ons gaat deze certificering verder dan een symbolische erkenning. Het beloont de jaren van toewijding die zijn besteed aan het creëren van een werkomgeving waarin elke medewerker zich gewaardeerd, gehoord en gestimuleerd voelt om het beste van zichzelf te geven 

Binnen IPC hebben we beleid en praktijken geïmplementeerd die professionele groei, diversiteit en inclusie, en een balans tussen werk en privé bevorderen. 

 
Gepassioneerde en betrokken medewerkers. 

 
Na vrij en anoniem te zijn ondervraagd, hebben meer dan 170 medewerkers gereageerd op het Great Place To Work-onderzoek en hebben ze in overweldigende meerderheid hun trots uitgesproken om bij IPC te werken. 

 

89% van de medewerkers verklaart dat IPC een 'bedrijf is waar het echt goed werken is'.

 

Onze medewerkers staan centraal in alles wat we doen, en hun tevredenheid is onze absolute prioriteit. De certificering 'Great Place to Work' getuigt van ons streven naar hun welzijn en groei. Het betekent dat we een omgeving hebben gecreëerd waarin ze kunnen gedijen, samenwerken en uitblinken in hun werk

 

Een bedrijf waar het goed werken is, wordt niet verzonnen, we bouwen het samen!

 

Ontdek de carrièremogelijkheden bij IPC en sluit je aan bij ons! 

oktober 2023
Chat